Lakbehandling af gulve

Har du et gulv, som er udsat for megen slitage, så er lakbehandling en god løsning. Af alle typer overfladebehandlinger er det den mest slitdstærke. Alle vores lakker er miljø- og sundhedsgodkendte, så det er sundt for dig og mijøet.

Afhængig af om du ønsker en blank eller mat overflade, kan du få lakker med forskellige glansgrader - fra ultramat og mat til blank.

 

Vi afsliber gulvet for dig inden lakering


Inden lakeringen får du afslebet dit gulv, så overfladen er helt jævn, inden vi lakerer, så får du det flotteste resultat.

Vi giver dit gulv tre gange lak, så du er helt sikker på, at dit gulv er godt forseglet. På den måde forlænger vi dit gulvs levetid. Hvis det bliver udsat for rigtig meget slitage, bør du få det genlakeret efter 4-5 år.
 

Bejdsning af gulve


Ønsker du at hvid bejdse eller olie bejdse i flere farver, klarer vi også det. Hvis du for eksempel har et fyrretræsgulv, kan vi få det til at ligne et maghoni gulv.

Skriv til os via kontaktformularen eller ring på telefon 38 33 75 34. Vi står klar til at tage os kærligt af din henvendelse fra 7.00-17.00.
KONTAKT OS
Du er altid velkommen til at kontakte SJ Gulvservice på telefon 38 33 75 34
Gulvbehandling
 
Gulvlægning
 
Vedligeholdelse
 
Navn:
*
Firma:
 
E-mail:
*
Telefonnummer:
*
Evt. besked:
 
Hvem er SJ Gulvservice?
Udtalelser & Referencer
Kontakt SJ gulvservice her
SJ GULVSERVICE APS | Strandvejen 54 | 4654 Faxe Ladeplads | Telefon 38 33 75 34