Vinylgulve – holdbare og nemme at vedligeholde

Vinylgulve er det oplagte valg til køkken, bryggers, entré og kælder. Et vinylgulv er nemt at holde rent, slidstærkt, behageligt at gå og stå på og fleksibelt.
 
Vælg et gulv, der holder til det hele, når du skal vælge gulvbelægning til et rum, hvor der bliver arbejdet eller hvor der er stor risiko for, at der bliver spildt noget vådt.
 
Vinyl er et elastisk materiale, og det gør vinylgulve meget bløde og behagelig at stå på i længere tid. Vælg derfor vinyl til køkkenet, så du ikke får så ondt i benene af at stå, selvom du står op og laver mad længe. 
 
Uanset din stil i boligindretning finder du nemt et vinylgulv, der passer dig og din stil. Vinylgulve kommer i et bredt udvalg af farver, mønstre og designs.  
 
Vælg klassisk ensfarvet i hele farvepaletten eller trælook i alle træsorter, marmoreret eller metallook vinylgulv. Kun din fantasi sætter grænser for din indretning.
 
Ring 38 33 75 34 hvis du vil vide mere om vinylgulve eller udfyld vores kontaktformular.

Vælg vådrumsvinyl i mange farver og mønstre til dit badeværelse. Du får et gulv, der tåler både vand og damp og er nemt at holde rent for sæberester. Du får også gode løsninger til industrikøkkener med vådrumsvinyl.

 
Vinylgulve til entre og bryggers

Køkkenet og badeværelset er stadig de rum, hvor vinylgulve er mest anvendt. Men vinylgulve passer også perfekt til entre og bryggers. Mudrede støvler og vådt overtøj er ikke noget problem med et vinylgulv. Du tørrer bare gulvet af, og det er rent igen.
 
Vinylgulve er lydsvage, så du slipper også for lyden af høje tramp på entre- og bryggersgulvet. Kommer du sent hjem en aften, behøver du heller ikke liste ind for ikke at vække resten af huset.
 
Vil du have varme i gulvet, kombinerer du nemt et vinylgulv med gulvvarme. Holdbarhed, fleksibilitet, komfort, skridsikkerhed og nem vedligeholdelse gør vinylgulve til en ideel gulvbelægning til mange rum.
 
Ring 38 33 75 34 for et uforpligtende tilbud på vinylgulv eller udfyld vores kontaktformular.
KONTAKT OS
Du er altid velkommen til at kontakte SJ Gulvservice på telefon 38 33 75 34
Gulvbehandling
 
Gulvlægning
 
Vedligeholdelse
 
Navn:
*
Firma:
 
E-mail:
*
Telefonnummer:
*
Evt. besked:
 
Hvem er SJ Gulvservice?
Udtalelser & Referencer
Kontakt SJ gulvservice her
SJ GULVSERVICE APS | Strandvejen 54 | 4654 Faxe Ladeplads | Telefon 38 33 75 34